That's how we do it in sweden


Sista juliga hälsningar och en god fortsättning

God jul på er!

Annorlunda julafton i år igen, men det är det värt. Middag med resten av personalen på skidcentret, men först backen en stund och fnaska lite. Hoe hoeLuktar gammelfarmor...

Förlåt för dålig uppdatering. Vart var vi? Jo Sofijas pojkvän hälsade från India - Naaaaaaw! Han är lite äldre, men Sofija har sagt att de har det bra i sängkammarn. Titta bara på movesen den tungan har!
 

Annars kan vi berätta att vi äntligen har flyttat. Äntligen sitter vi mittemot varandra i soffor och inte på golvet. Och vi har varsitt rum, okej toalett och rymligt förövrigt. Dessvärre luktar allt gammelfarmor. Saknar dig, men lägenheten luktar 70 år av rökning inomhus...
Vi har supt skallen av oss. Nästan bokstavligt talat. Och jobbet går bra. Igår gjorde vi faktist mycket på jobb; hoppade stavhopp, kastade spjut, körde limbo, sjung och gapa i mikrofonen som vi tyvärr inte visste var kopplad till hela backen. Fick kanske inte så bra respons, men asså ändå..
Kick offen var najs, folket är najs, pössandes är najs. Hovden är naaaaaaaajs!

 bara att klicka upp

//Sofie & Sofija

min pojkvän hälsar från Indien!

Så söt, saknar dig!
// Sofija

Bästa sättet att väcka en vän? tips tack

Solen skiner. Sofija sover. Funderar på att be någon av de tjocka svartjobbarna utanför komma in och krypa in under hennes täcke så att hon vaknar. Sikkert väder och vi ska ut i backen idag igen!
Igår var det också kuuul


Polacker.. no offence, men...

jaha ja, så har man snackat i sömnen varenda dag har jag fått höra. Om det stämmer så satt jag på knäna i sängen och inte kunde andas medan sofija trodde att jag skulle dö och försökte banka mig i ryggen -Inget minne.
               Överlevde gjorde jag och spenderade min lediga dag i backen. OCH DET VAR SÅ HÄÄÄÄÄÄÄRLIGIGIGIGIT! Manchester United vann dessutom! Och polackerna har flyttat ut, och vi ska flytta in i den andra lägenheten när någon har städat efter de; luktar saggesängar och rök på många mil avstånd. Och inte är det säkert champagne de har sprutat med i duschen... uugh//soff


Idag satt vi i tusseland!


Update

Öj öj, vi överlevde resan hit även om ni inte sett något livstecken på bloggen.
Vi har hittills:
fått diarré. helt serri. båda två. den första kvällen.
Sofija fortsätte oturen med att bli magsjuk, spräcka anus när vi var i backen, och hälla i mer mackaroner än vad som väntades i kastrullen.
Vi har haft uppläringsvecka för jobbet i liften.
Vi har haft middag med jobbet, för mycket alkohol, bjuden av chefen och hemkörd av bartendern.
Haft brandövning. Tyvärr var vi dom enda som inte lyckades släcka elden.
Och så har vi...

... fiestat litt

...lärt oss liften, förlåt, trekk måste vi säga...

...vart i backen...

... räddat liv i heisen, typ...

...myst i lägenheten som ser ut...

SÅ HÄR!

baj baj...

några timmar kvar tills vi drar med den fullpackade bilen tillbaka till Hovden, Norge. Bryter mönstret för att vika ut mig/oss seriöst detta inlägget. Nåja, iallafall lite. 
               Man vet vad man lämnar, och vad man kommer till. Att säga hejdå för ett tag till sina närmaste är fan inte lätt, även om vi vet att vi kommer till ett idyliskt Hovden med nytt folk. Men här har man verkligen insett vilka som är äkta, och det är då tiden inte spelar någon roll. Alla ni andra har vi haft gööörkul åt, ska ni veta... hehehe.Uppe med alla som har legat med någon i natt

Ja, då var man uppe med tuppen, alla som har legat med någon random i natt!
Var tvungen att få lite julkänsla, som man maler på så här innan man drar  och jobbar i liften på julafton... Julkalendern! Och den tog hem 3 leverpastejmackor med nyskuren gurka!
Vad tyckte ni?

//Sofie


RSS 2.0