Bulle i ögat

Känns som om jag tappat den sociala orken att göra något. Jag jobbar, går hem och sluter ögonen - jobbar, sluter ögonen osv...
             Just det, fick jobbets Köttbullemeny i ögat igår. En skvätt av köttbullar, mos, sallad-gurka-lingon kan ju aldrig vara fel. Observera att det inte ingår sås i den menyn.

Men ikväll! Efter att ha haft en ensam, men skön hemmakväll igår, så ska jag göra något av lördagen. Får se vart det blir, men ska socialisera mig med mina vänner iallafall.

//Sofie

Fuck Svensk sommar!

Helt seriost vill jag inte tillbaka till Sverige. Vill stanna i Makedonien, 38grader sol, mycket mat och allt ar sjukt billigt plus de beste ar folket har! Men det semste ar ett de inte finns nagot hav haha! Ganska stort minus dock!


Det roligaste var Majas fylla i tisdags som ledde till den verste bakfyllan jag sett. Spydde var 10nde minut och all spya var orange efter all juice och vodka hon druckit. Var seriost flera liter som kom ut ur hennes mun. VIDEO och bilder laggs snart upp.


Har hent mycket men de berettar jag mer om nar jag ar tillbaka till mother fucking sweden och till min underbara SOFIE!

// SOFIJA

Kaka eller Kex?

Vad säger du? Kom igen nu och gör testet! Detta är superviktigt!

1. Kaka eller kex?                                             
                                                                         2. Kaka... eller kanske kex?

               
                                                                       4. Digestive, kaka eller kex?
3. Kaka eller kex?! 
                                       Tävla och vinn en resa till Hawaii, en sprillans ny bil eller varför inte en häftig barbara?
Motivera vad du hade gjort om du var kaka för en dag i en burk.

Lycka till!


Snopptroll

När Sofija kommer hem blir det andra bullar, då blir det inlägg så att det ryker om det. Vi har ju en liten video på g också...

Helgen tillbringades i bohuslän för min del, för Sofijas del vet jag inte. Hon har tydligen blivit bortgift med sin kussin. Nej nu skojade jag verkligen, kommer få en mina i ansiktet när hon kommer hem annars...

 

Video från helgens shotande

//Sofie

Så det kan gå...!

Har vi vart så här dåliga på att uppdatera någonsin?

Egentligen har jag fan inte tid med er, rent ut sagt! Jag ska på Hollywoods rea och fika med trollet!
Jag kan ju ge er lite smaskiga händelser från dessa dagar

-Jag har börjat jobba -på riktigt -på Check in. Smaskigt, när man tänker på alla sallader jag gör.
- Jag har på Check in hittills: skärt mig i samma tumme varje dag nu. Kan rapportera att den ser smaskig ut på ett köttigt sätt.
Tappat ut alla baguette-plastfodral över hela golvet, samt åkte baguetten med räkröran i luften och landade på telefonen, papper och i myntlådan. Jag kunde se miljoner av reaktioner i min chefs ögon -allt utom glädje.
Tappat dressingar över golvet
Gjort fel
Gjort fel
Gort fel

Så känns det vartannat. Men jag trivs faktist väldigt bra ändå.

Sen kan jag uppdatera med att Sofija extraknäcker som anusblekare numera. Kan svara på frågan hur mycket hon tar; beror alldeles på hur stort anus du har.


God eftermiddag!
// Sofie

2 veckor utan varandra...

Blev en si så där vattensprutare från mina ögon när jag fick denna present av Sofija inramat. Låt 2 veckor gå snabbt nu, och att du inte skrumpar ihop av torra Makedonien som en tappad navelsträng. Du blir väl lika mörk också antar jag...
Bjussar på bilderna från i fredags hos Jakie

                  
              
                
              
                 
              


Black lips - Veni Vedi Vici

Götta upp stämningen till denna då


Nemen...!Imorse möttes jag av en förvåning när jag öppnade locket till soptunnan. Vem hade slängt Yolanda Be Cool med sin "We no speak Amerciano" hit i min soptunna...?

Men det gjorde ni rätt i! Kan ju inte bara vara jag som tröttnat! Bästa fall kanske man kan återvinna er någon gång, om inte med en till hit så kan ni ju alltid stå som lampa i någons vardagsrum, vara fin på köksbordet, eller hamras i huvudet och gå för en slant på auktion.


//Sofie


Tummen upp för denna veckan

Ska uppdatera er med att jag är på svensk mark igen, efter att jag suttit som på nålar i passagerarstolen på flyget och lyssnat efter minsta lilla fel i motorerna. Syrran orkade inte med mig efter ditresan så nu satt jag själv och väntade på att besättningen skulle skrika "MAYDAY". Men jag hamnade tillbaka i lilla Torslanda igen, trots jag planerat min egna begravning...

Riktigt bra har jag haft det, skönt med semester efter två månaders ledighet liksom. 
                 Det jag gillar med Cannes är:

Alla kör helt galet. Detta gillar jag nog mest. Fatta hur bra jag skulle passa in i den trafiken! Äntligen hittat landet som förstår det där med att det inte är dåligt att köra dåligt. 

De har en såndär osynlig slang från matstrupen  som går ut i en påse och försvinner bara. Ja, de måste dem ju ha iallafall. Nutella, baguetter, croissant, sylt består ju bara frukosten av liksom? Och alla är smala?

Cooper kör många med. Ska även jag göra när jag flyttar dit. Värsta fall bli en golddigger och skaffa mig en sån där rik gammal snubbe med kroppsformen som en pungkula -finns många sånna där.Eftersom att jag inte har en såndär påse så nöjde jag mig med en morgonlatte på ett typiskt franskt café.//Sofie


Mygga sucks

Solar och passar kussinerna nu, det ar nastan for varmt for att vara ute!
Seriost sa har Sofie blivit uppaten av myggor, bara hennes fingrar finns kvar sa att hon kan knappa in ett inlagg om mygg. For visst ar myggor ocksa liv; de ater, sover och pokar. Men de maste kora safesex, for de verkar inte fa nagra barn. Eller? De ar sakert battre pa anvanda gummi an dagens manniskojuckande.          
                  Men fler fragar har ocksa poppat upp ur mitt huvud; Kan man fa aids av myggor? Anvander myggor nattbinda? Vad heter deras president? Har alla myggor olika utseende, sa som vi?

Kan en mygga se ut som t ex. Sofija Petkovska?

               //Sofie


Brutet eeehm...nyckelben?

I fredags blev de skate, Emil vurpa, grillning, Emil vurpa igen! Jag och Brand försökte övertala Emil om att de inte alls var någon fara när han snackade om hur ont de gjorde. Dagen efter fick han spendera halva dagen på sjukhuset! Visade sig att han hade brutit nyckelbenet, FRÄSHT!

Lördags blev de the Beach! Och VM finalen sågs hemma hos Brandeby och Emil! Inte smart att sitta bredvid mig under en match om man har ett brutet nyckelben. En liten varning bara!

Igår så fyllde min bajskolv år! Saknar dig!!!!!!! Känns som du vart borta i evigheter! 17års vänskap är inte illa! Älskar dig Sofie Emelie Gustafsson! <3
//Sofija

Grattis till mig sjalv!

Idag far jag ta tarta forst! Kan ni lasa vad jag skriver forresten?
             Jag ar ju som sagt i Cannes, Frankrike, dar bokstaver saknas pa tagentbordet och A sitter langst upp till vanster. Det ar aven sjukt varmt och avkopplande. Igar fyllde vi vara alkoholsinnen och begav oss in till stan for att fira min 20ars-dag. NAJSIGT!

Langar mer bilder nar jag kommit hem. Kiss... ar gult


//Sofie


Taking Woodstock

Allt är tillåtet när man är hippie! Tror kvällen igår gick lite överstyr!

Skulle egentligen bara chilla med några kompisar och dricka lite vin, men slutade med uppträdanden, dans och skådespel med repliker som " okej, nu ser du mig springa iväg och du jagar mig in i natten. men jag vill inte ha dig så jag gömmer mig här..." Hannah har en helt underbar fantisi! Grannen kom och klagade på att vi var för högljuda och de blir en riktigt vild bitchfight, typ!  Allt slutar dock med att jag ligger inne på toan nästan hela natten! LYCKAT!
Va även i slottskogen och hade de göttigt!
Some picss!
Motherfuckingslottskogen!
Året är 1969, TAKING WOODSTOCK!

Väntar på tobias nu och senare idag blir de silverbröllop och ett äventyr med min kusin från makedonien! Hur ska detta gå?? Känns som jag glömt hela språket!
SAKNAR DIG Sofie Emelie Gustafsson!

// Sofija

Satte kondomen -har nu körkort och roll on-kort!

Hovefestivalen


Peace and öl, sköl!


hihi, är den inte hemskt festlig min banner som sofie gjort, mycket stiligt!

Kan inte mer än instämma med Sofie, ja angående det där med dålig uppdatering.. Jag menar jag behöver bara skriva en dag i veckan but still.. Men till mitt försvar kan jag poinentera att jag varit mycket upptagen förra onsdagen med att; campa, bränna mig, dricka saft, snurra runt i borlänge, se en härrans massa band, besöka bajamajor och annat kul :D aa ni fattar!

Jag och min kompanjon Tina kom hem i söndags, efter att åkt tåg hele dan.. Ganska så traumatisk upplevelse om jag får säga't själv, vi hamnade i bråk med en galen man och hans postorder fru från, från äh, jag vet inte vart han hittat henne.. låt oss säga ett mörkt shithole i något u-land där alla bara gråter.. dem förde då ett jävla liv men till slut vann vi och dem bytte vagn, detta hindrade inte mannen från att gå förbi oss 10 gånger och ge oss the evil eye a la scrubs.. anyways, det var tågresan det!

Festivalen då? ASUUM!
Peace and Love bjöd på grymt väder, aa lite föör varmt kanske, grymma spelningar, snygga pojkar å flickor, alkohol, guppande tält, borttappade mobiler, hittade mobiler! taxi resor genom natten, bajamajjor, rök hosta, öl tält, as mjau, skratt, helium, musik, värmeslag, hångel, dans, sömnbrist, 7 dagar av den bästa festivalen helt enkelt.. the list goes on and on!P&L 2010 får......Inte illa va? jag kan ju förstås bara tala för mig själv,
men så råkade jag ju vara ett geni också.
Den här veckan har inte varit fullt lika rockig, jobb och långa nätter med en hosta från hell!
Gårdagen därimot bestod av middag och bio med min snuskunge Hannah, det blev en 2 timmar å 5 minuter lång fontän orgasm då vi såg eclipse, smarrigt värre! Nöjda och belåtna cabbade vi iväg i natten!
Speaking off, jag ska ju iväg till ludret nu och kolla på fotboll,
heja TYSKLAND!


// Linda

06/07

Fan va dåliga vi vart med att uppdatera, och ni med att kommentera?! (ni har väl sett våran snygga kommentarsruta liksom?)
- linjalen på fingrarna!

Istället för att lägga upp bilderna från festivalen så har vi...

...börjat jobba. Eller jag har börjat jobba. Ta nu tummen ur röven och ta er till Check In ni som kan; köp sallader och kaffe av mig!
...köpt upp hela ica maxi då jag och Angelica satt och kurra som duvor på min altan. Sofija kom sedan flaxande och vi kunde sedan med tre andra domherrar sitta och kackla inpå natten.


På torsdag bär det av då jag och syrran åker till Cannes och möter upp familjen! Ska bli awesome att fira sin 20års-dag där.
-inte fira med sina vänner.
-inte kunna öppna gratulations-sms.
-inte bli helt jävla på kanelen och tjota att man är 20 idag.
-närmaste man kan gå ut med är pappa.
-inte kunna gå på systemet.

                        
       

            //sofie

Vi är svarta i näsan!

Ett trött slitet Godkväll var det här, och tillbaka är man i Götet. Hovefestivalen bjöd på spelningar man hoppade i sandmoln till i 4 dagar. Ni skulle se våra svarta snorkråkor vi har haft!
               
Kort och gott:
Sofija blev jagad av vakter mitt i natten efter att hon upptäckts med en annan i en mer privat situation...
Sofie insåg att dra in en annan tjej mitt framför ögonen verkade vara ett festivalsyndrom. En svinstia bevisades med andra ord.
Hip hop-baren var najs
Nas & Damian var najsigare!
Men maten var dyr, vi har vart med om mer festivalkänsla och vi rasade aldrig några bajamajor.
 Sofie och Sofija ger Hovefestivalen... *virveltrummor...*3 av 5 pastejmackor!


Sitter med kameltå nu förresten! God natt
RSS 2.0