GOT FIRED!

JAJAJA man! Har haft riktigt painfulla dagar det senaste!
BÖRJADE med Brasiliansk vaxning på torsdagen, det måste helt seriöst göra ondare än att föda barn! GOD DAMN!

Fortsatte med att jag satt ensam hemma på fredagen då jag skulle jobba dagen efter! BRA MIDSOMMAR!
Alla var ute och festa medans jag hade min egna lilla filmkväll. 6 filmer på raken fick det bli!
Lördagen jobbade jag hela dagen och kvällen, lyckades krossa allt som allt 4 glas! LYCKAT!
Vaknade upp söndag morgon av kraftig migrän och illamående, drog till stan med Brandeby för att träffa Sofia och såg en dålig film som Last Song!
Måndagen vaknade jag upp med en ännu kraftigare migrän och nu fick jag precis ett sms från min chef där det står att de inte behöver mig längre :/ Underligt eftersom jag funderat på att säga upp mig från ett skitjobb som detta! Lite konstigt kanske att man ändå blev glad av att få sparken!! :)


HOVEFESTIVALEN Imon! Åker klockan 02.30 i natt! Ska bli SUUUPER!!!!Haa de fett! Ses efter Hove!


// Sofija

Hur stor snopp hade egentligen Jesus?

Nu har jag kollat Bert, och väntar på att Angelica ska komma hem så jag inte behöver bli väckt sen. 

Idag tog vi båten till Smögen, och alla awesome brats. Riktigt kul och värt när päronen stod för drickat. Vevarna stod för röjet. Vissa är äckliga ända in i benmärgen. Kan nämna sillisbruden som bekräftade alla mina hemska fördomar jag hade. Rosa ankläppar hade hon också... -ja svär bruushan, ja ville göra lever av henne.Imorgon åker vi hem, laddar inför Norge för på måndag natt bussar vi! Lika nödvändig bild som inlägg nedan. Men känner mig såhär nu; bevillig att ta självmord, tänker på hur stor Jesus snopp var, och förjäkla trött. Godnatt!


                   

//Sofie

Hade behövt meter av silvertejp

Nu har jag ankommit till Kornö, käkat kräftor och träffat kära kussin Angelica (självklart Alicia också). Imorgon ska jag besöka utedasset och jag ska även försöka hinna lägga en bajskorv i farbrors mun -fan va han tjatar på mig! En kvart av diskussioner. Vart är silvertejpen när man behöver den liksom?

Mysigt på slottskogen idag, Sofija bloggade ju om det! Tror skitungen saknar mig, men mamma kommer snart...//Sofie


Grisar är snygga!

Va på slottskogen idag för första gången på länge, eeh aah! Men önska jag va liten igen då jag enbart gick dit för att tortera fåren genom att stampa och kasta sand på dem! Tror dock det är det starkaste minnet jag har från min barndom!

Men iallafall så hade jag de mysigt med Anna och Sofie på slottskogen idag, vi jagade påfåglar, tog en simtur tillsammans med sälarna och lekte sätta svansen på grisen!

Och Sofie drog till sitt sommarland nu, utan MIG! Eftersom jag måste stanna och plågas av att jobba! Blir nog första gången vi är ifrån varandra så länge under de senaste halvåret! Hela 3dagar blir det! VA SKÖNT! Nä skoja.. kommer bli tråkigt här utan dig klart!

Men nu ska jag dra mig vidare!

HA DE FETT!


// Sofija

Slottskogen

Då tackar vi Linda för igår och hennes onsdagsbloggande! Visst insåg man hur fint och fridfullt bajs kan vara, men hur det också kan skapa panik och rädsla?
Vi följer Lindas bloggande nästa onsdag och ser vad hon har att bjuda på då!

Nu är det snabba ryck, vi ska in till Slottskogen! Jag, Sofija och Anna ska titta på råmande oxar. Kanske picnic och solande om vädret är på vår sida.//Sofie


Saving the day
Det kanske hade suttit fint med en liten presentation? Men vi hoppar över den delen, alla känner endå alla och blah blah..
Varför är jag här? Va ska jag skriva om? OCH viktigast av allt, kommer jag få nån fin blogg lön så jag kan springa till gina tricot och köpa något chick't linne i pastell? let's hope not.

"Linda tycker till" hehe, låter som att jag något geni, helst en expert av något slag. Vilket jag är of course, eh okay..

Kuriosa: Idag har jag varit på mitt jobb, 8-16 som i en riktigt dolly parton låt! Cyklat hem i all hast för att fira att jag bara har en dag kvar innan en veckas välförtjänt semester! Ja, fira är la å ta i, och en vecka är lite klent det med, but 'its all good som man säger i amerikat..

-kontspaus-

Senare samma dag, NU KOMMER DET ROLIGA ehh nej;
Jag sitter lugnt och stilla på altanen, röker, ja va fan annars skulle jag sitta där själv?
När jag plötsligt hör ett roligt ljud, det brummade, stånkade och stönade.
Harre jävlar, dom nya grannarna har sex? Coolt första parkett!
Nä, så var det ju inte.. När jag skulle gå och ta en närmare titt, upptäcker jag att det är våran brunn som låter och läcker.. Jag öppnar locket och hittar en liten tjej, ganska lik den där crazy ass flickan i the ring, rätt coolt. Nä nu ljög jag, men det flöt därimot en och annan korv, dass papper samt tamponger!? Åfy, fast kiss och bajs är kul. Jag skratta så jag grät, mest av förtvivlan. Mamma kommer ut, gapar å skriker att jag skulle dra i nått snöre som fastnat-
yeah, like that's gonna happen.. Men It did happen, jag räddad dagen och möjligtvis gräsmattan från att förvandlas till ryaverket. Tänk va modig jag var, jag kunde lika väl trillat ner och slutat som den indiska pojksnoppen i slumdog millionaire. Sa ju att jag var ett geni.

Va har ni gjort idag?

//Linda

snörat är snyggt


Sitter och dricker mitt kaffe och ska snart försöka ta mig till stan tillsammans med Sofija. Hovefestivalen är om en vecka och vi behöver köpa tält!
                 Igår innan jag skulle till stan tog jag på mig mina nya leggings. Till min förvåning hängde en vit tråd i grenen och jag blev genast skeptiskt till om jag kunde gå så här.
Men hör och häpna! Tampongsnöret var tydligen det senaste inom modet, och Hollywoodkändisarna hakar på trenden en efter en. Nedan är kändisar som också vill klä sig chict!
Vem tycker du klär sig bäst i tampongsnöret?//Sofie

Kaffeholic

Har lekt med Amrénen i stan idag. Vi hitta lite grejs, trots att jag var krasslig och det knullade i munnen på mig efter kaffe. Tillslut fick jag min efterlängtade fika.

 

sweet halsband va, vi skaffa?


hihihihiihihihiihihihiihi, observera


//sofie

Fanta och Rosé

Favvolåten nu då va! Vem vill inte ha fanta och rosé och få brudar ner på knä?
// Sofija

21/06

Do you dare? Wearing another lins?Jag hämtade lillbrorsan på fotbollsskolan idag. Vi gick hem, lyxade till det med lite fiskpinnar och makaroner, han pratade om döden och jag tappade bort min ena lins. Jag hittade dock en annan i en burk som jag inte vet vems det var.
-Fräscht, säger Christian Karlsson, 22 år. Hemmahörande i Göteborg och arbetande.

//Sofie

Tandtroll gött!

Idag så har Sofija vart på jobbet, Sofija har jobbat idag.
Idag så har Sofija tjänat pengar, Sofija får lön om en månad.

Fick precis brev från tandvården, tror jag har tandtroll.

 men nu drar vi till Actionparken, ses dääär!
 HADÄÄH!

'     <------- Tonårs-tandtroll. Humörssvängningar, hår på snoppen, talgproduktion, sexuell nyfikenhet. Aggressioner som gör att den kan bonka på vad som helst. Det är detta som kan ge en smärta i det orala -människans mun.

// SofijaIdag vill jag ha...1. Snyggsnygg från Topman

2. Denna ska jag ha! Jag ska ha den! Shirtstore.se

3. Jag brukar inte vela ha barn, men idag hade det suttit fint faktist. Bebis, varifrån den kommer är okänd. Du kan ju göra en home-made. Ligg extra under en period, eller om du har några vänner som kan göra det åt dig är ju också en fördel. Den blir dock dyr i längden.


4. Tamponger behöver jag idag. Du hittar dem i butik nära dig
Nu ska jag hämta lillebror från fotbollsskolan. Han är alltid kul.
Sofija jobbar och uppdaterar senare om hennes dag på gatan

//Sofie

Hej allihopa; prinsar, prinsessor, luder och troll

Hej allihopa; prinsar, prinsessor, luder och troll

Nyss hemkommen från Pier Pressure och i bra tillstånd. Det bjöds på band, kameltå bakifrån, gratis glajjor, solsken, öl och självklart musik. Tre tummar upp! Men självklart så fattades tält, guppande sovsäckar, hångelsugna folk med smak av vitlök, mer skräp och mer band. Därför ger vi festivalen... 3 och en halv-äten leverpastejmacka med görka!

Ajust det, vi hade champagnefrukost imorse som förfest. Vi har ju ändå tagit studenten -förra året. hihihihhihihihihiSofie fick gratis glajjor och kepa på köpet! (bilden ovan). Vi träffade dessutom söta Anna som jobbade. Gillar vi


//Sofie & Sofija

AWESÅÅÅÅME!Pier Pressure imorgon, awesååååme!

Släppa lös alkoholen tidigt
imorgon, awesåååme!

Pendulum imorgon, awesåååme!

Öltälten imorgon, awesåååme!

Bajamaja imorgon, awesåååme!

Mat imorgon, awesååååme!

Åka buss imorgon, awesååååme!

Borsta tänderna
imorgon, awesåååme!

Titta i toaletten imorgon innan man spolar, awesååååme!

Topsa öronen imorgon för långt in, awesåååme!

Tappa ena linsen när man tar ut den och den fastnar på något föremål brevid och man inte ser det för att man just tappat ena linsen imorgon, awesååååme!

Kvällsblotta sig i fönstret mittemot grannen imorgon innan man lägger sig, awesåååme!//Sofie och Sofija
Fredag var lika med Kontiki

Ja, då ska man börja blogga igen då. Jag har ju faktist försökt ett antal ggr innan; gått både bra och dåligt. Nu kommer det bli kul när jag delar denna mysiga lilla sida med makedonen, pakkisen, söta, älskade Sofija.

Iallafall, igår var vi på Kontiki; jag, Sofija, Tina och Linda. Sköna peoples skulle rymma lokalen stod det på facebook, men till en början såg man ut över ett hav av backslicks -ungefär.
-Så hur många leverpastejmackor får kvällen, Sofija?
- 3 av 5 leverpastejmackor. 
Gin&tonic stoppade inte direkt våran kväll, och därför mår man uuuunderbart idag! Men vi åkte faktist in skapligt till stan för att byta Pier Pressure-biljetterna mot band. Imorgon är blir det all in! Annars har väl våran dag bestått av inte så mycket annat, möjligtvis bakisbajande?

//Sofie


Välkommen...


RSS 2.0