Unbakfull

                 

Inte många lördagar om året man vaknar upp Unbakfull. Idag blir det förmodligen kungälv, Philip, alkohol, mera alkohol. Jag ska yt 'man.

Vad gör du ikväll? kommentera och var med om att tävla om en resa till Karibien, vi lottar ut tre bilar, resa till månen, en dag med Megan Fox, en shoppingweekend i New york, ett hus i Aspen, ett eget flygplan, 1 miljon kr m.m.

//sofie

Kommentarer
Postat av: Hannie

BARA DÄRFÖR så skulle jag vilja komentera kommande kväll; Mina roomiesar har nu konverterats om till mittbenekulturen och stickar och gör risgrynsgröt klockan tre på nätterna, i samma veva som de har kommit på att islänningar är roliga att ligga med. Så nu sitter vi barnvakt för att vänta in lugnet före stormen och sedan köra all in ikväll. Och med all in för allas del blir det förmodligen all off, fast vem vet byxlös är kanske inte alltid botar din sexlöshet. Jaja. Bidrog med längsta komentaren någonsin. ;) purr purr som kycklingen sa!

2010-11-27 @ 12:29:28
URL: http://haniiie.blogspot.com
Postat av: sofie

Hannah, kommerntaren lät som du i ett nötskal, mera sånna. Kan besvara dig genom att säga att jag har också kommit på att islänningar är roliga att ligga med! Frågan är om du ingår med "de" som särar till mittmenan och andra ben också? (oj, lät vulgärt nu) Inte hört något om den fronten, och jag är nyfiken! Hur är islänningarna, fått bara testa på en islandshäst... haha.

2010-11-27 @ 12:43:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0