Vad hände inte igår?

Railbattle, efterfest på Valand -Göööööörkul!

Ska vi dra det kortfattat? Ska vi vara ärliga?

-drinkar
-fylla
-för mycket fylla
-hångel
-dans
-sex
-svettlukt
-spya
-Nitro
-snowboard
-drink i fejjan
-mammaslampor

Ska vi langa bilder?lämnade att dö intill motorvägen, vi själva


ladyboys


Inte hittat vad du ska på dig?
Halloweenfest ikväll? Utklädnad? Inte hittat vad du ska ha på dig ikväll? Vi har ju självklart tänkt på andra för en gångs skull, och tagit fram lite förslag. Annars kan du ju bara gå på Nitros filmpremiär på Valand.
Saturday, 16:15

Då var det lördag igen -herregud, veckorna går ju för fort. Idag vaknade vi inte bakfulla iallafall och hemvägen blev inte heller en walk of shame som för många andra. Vi luktar inte heller snopp som vissa andra säkert gör eller badar i dagen efter-sminket.  Utan imorse vaknade vi nyktra och goa, med det nöjda smilet på läpparna, efter en lugn kväll igår.

Veckan har bestått av att dricka kaffe.


Krösamaja - badass...
Henne skulle man kunna klä ut sig till på Halloween...


//Tuttetafs


Lördagmorgon-sköj


Vilken jacka blir det till vinter?

Det blir antingen denna:
Eller denna:


HJÄÄÄLP MIG!
// Sofija

Bli av med semester-kilorna!

 

Ny, härlig och fungerande träning! Du får också äta vad du vill! Ut sedan på gatan och dansa av dig. Du behöver bara en piska, rosa peruk och de små gula träningssandalerna på bilden.Succén är från Usa, England eller Tyskland. Något tjockt och blekt land iallafall med nutella och sylt på 6 roast n'toast.

brun helg

Som ni vet så dyker bilder och inlägg upp någon gång från det förflutna, men vi gör det iallafall.

Förra helgen var vi på All In's skidfilmspremiär på Henriksberg. Dessvärre blev det en kort visit... Nedan bilder på två skadade barn
                   
                    

Nu väntar jag på lilla adolf, vi ska ut och tjöta av oss.

//Sofie


Haadeeääh Kristiansand

Bättre sent än aldrig att uppdatera om resten av helgen, som blev lyckad. Eller aaa, tillmestadels var den lyckad för mig -sofie- men vet att Sofija hade det alla tiders hos Olav -vem kan inte ha det i hans sällskap?
                Party Mountain, ja. Med en bra förfest som början, så fortsatte den lika väl, och slutade med guppande täcken för vissa, och en kylig hemgång för andra. Men filmen var bra, snowboard och party, precis som den hade lovat och visst kändes det gött när dansgolvet körde gärnet med sina lysrör tillsammans med musiken från filmduken.

Vaknade upp på bakfyllan, satte på oss dräkter och drog in till stan för att äta pizza. En längre film på hela våran bakisdag langas snart...


Upp och hoppa, på med dräkterna -bakfylla from sofie gustafsson on Vimeo.En bra start på våran roadtrip...Ja, precis såhär började våran roadtrip till Kristansand igår -på Torslandas bensinmack. Att byta den trasiga lampan var svårare än både vi och han hade räknat med. Men tricket var "två fingrar ska köras in, vrida och schuuuup!. Fattar ni tjejer?". Medans vi trodde att Sofijas smala fina fingrar kunde klara det bättre än hans tjocka bratwurst-fingrar, så envisades han med att han skulle klara detta själv -och vi kom iväg senare...
            Även hinder på sträckan till Kristiansand dök upp, och vägarbete gjorde våran resa annu längre. Men finnurliga som vi är så bestämde vi oss tillslut för att köra avspärrat ändå, och flyttade istället på vägarbetehinderna -ingenting är omöjligt

Vi kom äntligen i mål; Sofija och Elin sov hos Olav i natt och jag bor nu hos Jostein. Very trevligt! På återseende!

//Sofie

PARTY MOUNTAIN!!

 

Party MTN Teaser from SunnyD Films on Vimeo.


N o r g e i m o r g o n

Ska snart åka in till stan med Sofija. Har lite att fixa innan vi åker till Norge imorgon. Kommer bli sjukt kul att träffa alla igen, och tvekar inte på att Party Mountain blir en kaaaaanon kväll med just dem personerna som angargerar det!


Återkommer senare då det blir lite Streetstyle. Blir mode för dem som nog är mest centralast och syns mest på gatorna - de prostituerade!Frulle hos Linda!

Hurtiga som vi var så dukade vi fram en PANG-frukost; jag köpte med mig frallor och Linda bjöd på vad kylskåpet hade att erbjuda, och så kaffe-tjötade vi om allt som hade hänt det senaste.
Hetaste ämnet
var nog att bajsa hos en kille. Hur gör man om man ska bo hos någon några dagar och behöver lätta på trycket och följa naturens lagar? Vi diskuterade detta i omgångar, hur svårt det kan vara; ljud, lukt och stämning. För visst blir det en speciell stämning när man vet att någon av oss har vart på toa och gjort nummer 2. Ska man hålla kalven inne, eller bara plumsa och låta det ske?
Vi har iallfall kommit fram till saker du kan göra för att underlätta bajsande hos någon.


♦ Säg att du ska ta en kvällspromenad och stick ut och sätt dig bakom garaget. Minus för hushållspappret du har smugglat med ut är synligt dagen efter. Försök att skymma detta och korven med stenar om du kan.

♦ Bor du där, kan du ju säga att du ska ta en dusch -bajsa först och sedan hoppar du in duschen som du redan satt på för att värma vattnet. Det ultimata då man inte vet att du bajsar och du slipper ljudet!

Ta chansen när han ska iväg en sväng. Och även om tarmarna inte tajmar så får du tänka "once in a lifetime"

♦ Om du är där tillfälligt, du har ätit för mycket katrinplommon och är där för att säga hej -Gör det bara inte!

♦ Annars kan du ju välja att inte bajsa över huvudtaget. Det är ju faktist lite äckligt och tjejer bajsar ju inte, så varför förstöra den bilden?

//Sofie & Linda


Blåbärssoppa + Vodka + grädde
...Och födelsebarnet som stod för den very very kanonkvällen!

Får se om Sofija fick ligga med de där stora gamla pappa-turkarna, som hon skulle ha med hem, när jag träffade henne utanför deep.

//SofieDen som inga byxor har, får går med rumpan bar

Vintern närmare sig, 2 månader tills dess, och nya brallor behövs.

                         

                            Vita kommer bli naaajs...

                         
... Men blir som ett tjockt barn som går in i en godisaffär när jag ser lila!

Ha en bra dag, för det ska jag ha hos Anna Juhlin


RSS 2.0