Frulle hos Linda!

Hurtiga som vi var så dukade vi fram en PANG-frukost; jag köpte med mig frallor och Linda bjöd på vad kylskåpet hade att erbjuda, och så kaffe-tjötade vi om allt som hade hänt det senaste.
Hetaste ämnet
var nog att bajsa hos en kille. Hur gör man om man ska bo hos någon några dagar och behöver lätta på trycket och följa naturens lagar? Vi diskuterade detta i omgångar, hur svårt det kan vara; ljud, lukt och stämning. För visst blir det en speciell stämning när man vet att någon av oss har vart på toa och gjort nummer 2. Ska man hålla kalven inne, eller bara plumsa och låta det ske?
Vi har iallfall kommit fram till saker du kan göra för att underlätta bajsande hos någon.


♦ Säg att du ska ta en kvällspromenad och stick ut och sätt dig bakom garaget. Minus för hushållspappret du har smugglat med ut är synligt dagen efter. Försök att skymma detta och korven med stenar om du kan.

♦ Bor du där, kan du ju säga att du ska ta en dusch -bajsa först och sedan hoppar du in duschen som du redan satt på för att värma vattnet. Det ultimata då man inte vet att du bajsar och du slipper ljudet!

Ta chansen när han ska iväg en sväng. Och även om tarmarna inte tajmar så får du tänka "once in a lifetime"

♦ Om du är där tillfälligt, du har ätit för mycket katrinplommon och är där för att säga hej -Gör det bara inte!

♦ Annars kan du ju välja att inte bajsa över huvudtaget. Det är ju faktist lite äckligt och tjejer bajsar ju inte, så varför förstöra den bilden?

//Sofie & Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0