Niggerballs & coffee @ Sofie

//Sofie & Sofija

StreetStyle

                       

Svart tshirt - HM 145:-
Halsband - Gina tricot 125:-
Svart keps - Monki 99:-

Grå klänning - In Wear 699:-
Hundhalsband - second hand
Svart handske - HM 45:-

what to wearVilken är din favorit?

K A L L TKlockan är runt halv 9, jag har vart vaken sen halv 7, och nu käkas det frulle efter att jag lämnade lillebror i skolan. MEN vad kallt det har blivit! Smyger sig vintern närmare, eller är det falskalarm och graderna ökar igen, precis lilla kära klamydia i Sverige.

Dags att bege sig mot staden

Tja, tja

//Sofie

Söndriga lakan och fallande tånaglar

Kanske inte har bloggat så mycket med tanke på att alla mina dagar det senaste har varit detsamma.
Har faktiskt haft 2 händelserika dagar de senaste veckorna! Vilket är mycket då jag på senaste tiden utnyttjat dagerna med att bara ligga och gosa ner mig i sängen!


Igår drog jag and my precious Sofie till Botaniska trädgårn, då vi båda är så sjukt fascinerade av allt som växer på jorden.... mm precis så är det! Och idag så va jag och Camilla lite för övertrötta och började dra sönder mitt laken och göra otroliga konstvärk, värt att lägga ut bild på!


MEN mitt största underbara moment var när min lilltå nagel gick av! Tjöt av lycka! Sånt får man inte uppleva varje dag!


Camilla in action!
// Sofija

Tips!

                                        

Om du hamnar på en öde ö, eller i nöd där du inte har tillgång till annat än din vän. Vätska är viktigast för att överleva. Överlevnadsknep som jag lärde mig på seglarlägret! Drick aldrig ditt eget kiss, utan din väns. Detta är för att det är din kropps egna gifter som kommer ur kroppen. Farligt att dricka igen!

Annars befinner jag mig långt ifrån i nöd, och jag har färgat håret -mörkt- och väntar på att våran svenska Elin från Norge kommer på besök.

Hur högt vill du fara
Det är mycket penisprat...

... Men det viktigaste är inte storleken - utan hur man brukar den, som våran förra chef sa.


-Tisdagspoesi

Bullshiiiet

Nu är det dags för oss att börja skitsnacka igen, som någon sa vid ett tillfälle. "Gör någonting istället för att snacka skit" löd det. Varför då, är frågan? Trivs ju jättebra så här. Skulle kunna leva på att käka ord som man senare spottar ut efter att ha inne alla tankar och kommentarer.
                            Kan man inte istället skapa företag, partier och verksamheter som snackar mer om penispumpar, snopp & snippa, stora bajskorvar och tamponger? Tror det hade varit jättebra. Och då hade man ju behövt tänka på våld och arbetslöshet, och inte heller att Sverigedemokraterna kommit in i rikstan. På tal om det så kommer vi lotta ut barbara med Jimmy Åkessons ansikte på. Men vi återkommer till det.


Nog om det. Istället regnar det för fullt i Göteborg. Säkert andra delar av Sverige också, och det är därför vi kan avslöja att det blir en ikke svensk vinter. Nu längtar vi efter december, jobb och varma kläder. Tills dess ska vi blogga lite...

                       //Sofie

VI HAR ETT KNASIGT LIV

DÄRFÖR HINNER VI INTE UPPDATERA OCH SAKNAR BILDBEVIS FÖRTILLFÄLLET. LINDA HAR FULLT UPP MED MÄNNISKOHANDEL, SÅ VI ÅTERKOMMER!


Gratis är gott!

Jobbet gå kaaaaaaaaaaanon och jag har fått massa kanonsnygga grejer från andra märken. Gratis är så jävla gott!

Igår firade vi Camilla med dunder och brak, släkt och tårta! Hon blev göör gla' för fallskärmsshoppningen, och vi av alkoholen... Anja och Philip stod för kvällen efter och den var ungefär som "Campino -Jordgubbar som plumsar i mjölk!"//Sofie

RSS 2.0